Pengikut-pengikut ku

Translation

Iklan RM20 Sebulan

readbud - get paid to read and rate articles

Jumaat, 26 Ogos 2011

Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

Assalamualaikum, kali ni aku bukan nak cerita apa-apa pasal kisah seram, hantu or whatever tapi just nak berkongsi sedikit info dengan korang mengenai contest duit raya yang dianjurkan oleh Blog Denaihati yang feymes tu. Segala info mengenai bagaimana nak join contest duit raya ni boleh pegi kat sini. Haaa..bestkan kalau tetiba jer, aku ke korang ke dapat duit raya dalam masa tinggal 3 hari jer nak raya ni. RM1000 ringgit pulak tu, lebih besar dari bonus raya yang aku dapat. Kat bawah ni adalah link dari Blog Denaihati yang aku telah senaraikan:

1.Gaysec memohon maaf kepada Arlene Tan


2. Penafian Arlene Tan

3. Murtad kerana miskin dan penyelesaiannya

4. Blogger kena saman

5. Makcik Hajjah Sitt AlWuzara terdedah oleh Gaysec # OpsRamadhan

6. Blog Menghina Islam

7. Datuk Dr Hasan Mohd Ali aku di belakang anda dan mungkin ramai lagi




Mengenai cara-cara nak join boleh lawati blog tu. Mudah-mudahan di hari berkat dan bulan yang mulia ini rezeki kita makin bertambah dan dosa-dosa diampunkan oleh-Nya. Kalau ada tersalah dan terkasar bahasa , maaf ku pinta. Okay! selamat bercuti dan SELAMAT HARI RAYA ADILFITRI.



4 ulasan:

Hans berkata...

semoga berjaya
:-)

plain jane berkata...

Thank you :) cubalah jugak mana tau dpt

Hans berkata...

hehehe
dah cuba pun
minta2 ada la rezeki saya
amin

plain jane berkata...

sama2 la kita berdoa hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...